Runar Hauge

Akkurat som storebror Jens Petter Hauge har 20 år gamle Runar Hauge gått i gradene i Bodø/Glimt. – Mens den to år eldre storebroren spiller i bundesligaklubben Eintracht Frankfurt har Runar ikke enda slått helt igjennom i Irland.

Venstrevingen forlot de regjerende seriemestre i januar til fordel av Hiberian, nå lånes han ut til Dundalk FC som også spiller i irsk Premier League.

Les: Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid, Ajax – giganten Luis Suarez takker for seg i Europa


Runar Hauge får draktnummer 22.

«Jeg er spent og gleder meg til å komme i gang. Jeg tror vi fortsatt kan kjempe om ligatittelen, og jeg vil hjelpe laget med å prøve å vinne ligaen og cupen. Som spiller vil du vinne ting, og jeg kommer til en toppklubb i Irland for å prøve å gjøre nettopp det»

Runar, som er lillebroren til Jens Petter Hauge, debuterte i likhet med sin bror i Bodø/Glimt. 20-åringen ble lånt ut til både Grorud og Stjørdals-Blink før veien gikk videre til skotsk Premier League og Hibernian i januar.

Vingen fikk kun tre kamper for Hibernian og lånes derfor nå ut til Dundalk i håp om mer spilletid. Dundalk ligger på 2.-plass i ligaen, sju poeng bak ligaleder Shamrock Rovers.

LES: Supporteropprør: «CR7 not welcome!»

– Jeg er en offensiv spiller, så jeg håper fansen gleder å se meg, sier Hauge.