Hørte ikke noe mer fra Arsenal. (foto: psg, twitter)

De siste seongene har Mauro Icardi og agentfrue Wanda Nara sørget for skikkelig et PR-sirkus, mens de sportslige prestasjonene til 29-åringen har vært så som så. 5 scoringer på 30 kamper i PSG-drakta forrige sesong holder ikke for en av verdens rikeste klubber. For Icardi er det heller ingen holdbar situasjon med fattige trettenhundre minutter på kamparenaen i løpet av sesongen.

Denne sommeren har argentineren vært sterkt linket til en exit fra Paris, Arsenal var en av klubbene som fikk tilbudet.

LES: Jürgen Klopp kjemper for å beholde Roberto Firmino

Etter at Arsenal lempet ut Aubambeyang i vinter og visste at Alexandre Lacazette skulle forlate klubben i sommer, har Arsenal sirklet seg inn mot senterforwarden som skal gi klubben de siste scoringene som bringer Arsenal nærmere posisjonen som tittelkandidat (i det minste Champions League-billett).

Ifølge overgangsjournalisten Romano ble Icardi tilbudt Arsenal tidligere i våres, men det endte som kjent med Gabriel Jesus.

-Arsenal hadde flere muligheter som de takket nei til. Mauro Icardi ble tilbudt klubben de siste månedene, men ble valgt bort, fordi de var på utkikk etter en annen type spiss. Edu (sportsdirektør) hadde alltid Gabriel Jesus som prioritet, skriver Romano.

LES: Supporteropprør: «CR7 not welcome!»

Arsenal-supporterne «gikk glipp av» Wanda Nara-show, men fikk i stedet en spiss som har levert fra første spark.

LES: Daily Mail: Chelsea dumper prisen på landslagsspiller

Takk!