Full av følelser. Her er det snakk om gledestårer etter La Liga-tittelen, sesongen etter han ble tuppet ut av Camp Nou. (foto: fra atletico, twitter)

Vi hadde håpet å ha med Suarez noen sesonger til i en av de største europeiske ligaene, men det endte med en retur til hjemlandet. Det var helt tydelig at muligheten til å ta med familien til Uruguay etter å ha brukt hele sitt voksne liv i Europa veiet tungt.

Montevideoklubben Nacional er Uruguays beste klubb, likevel har de ikke mulighet til å følge lønna som er presentert av de klubbene som ble valgt bort. Luis Suarez var den som selv slapp nyheten ved å ta et bilde av seg selv i Nacional-skjorte på onsdag.

LES: Supporteropprør: «CR7 not welcome!»

«Jeg er stolt over å ta på meg Nacional-skjorten igjen!»

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Et innlegg delt av Luis Suarez (@luissuarez9)

Nacional-fansen vil glede seg over at det har blitt offisielt nå etter å ha brukt uker på å prøve å vise ham hvor mye de ønsket at han skulle komme hjem. De flommet sosiale medier og tok med seg bannere og til og med Suarez-masker til Nacionals siste kamp.

Les: En svært god dag for Bodø/Glimt

Suarez returnerer dermed til Uruguay og til Nacional 16 år etter at han dro til Europa, først i Nederland og senere i England og Spania.

Det er uklart hvor lenge Suarez faktisk vil være i Nacional, men det antas at han har signert en kontrakt som binder ham til klubben til slutten av 2022.


Etter det er det noens gjetning, men det antas at det er en mulighet for Suarez å forlenge oppholdet på Nacional med ytterligere ett år. Ellers kan han gå videre, med en fremtid i MLS som allerede ryktes om.

For oss har Luis Suarez vært en gigant siden tiden hos Ajax, over i Liverpool-drakta (og litt øretygging), Barcelona og så en verdig avslutning hos Atletico Madrid. Vi takker for underholdningen, og gleder oss stort til å se 35-åringen på VM-arenaen om noen få måneder.

(fra transfermarkt)