Den japanske landslagsspilleren lot seg ikke friste til å spille med selveste kongen.

Bernardo Silva har sett den ene etter andre av sine kollegaer i europeisk toppfotball følge sporet av saudiarabiske penger, glisne tribuner og «Champions League»-spill mot klubber fra Iran, Usbekistan, Jordan og tilsvarende. Pep Guardiola har beskrevet Silva som en av de aller beste offensive midtbanespillerne i verden, i sommer var det Silvas tur til å bli fristet av «shitloads of money».

Portugiseren innrømmer han også vurderte det da det kom tilbud om rundt 600 millioner kroner i årslønn, men det vanvittige beløpet var det eneste som fikk ham til å gå noen dager i tenkeboksen. For Silva er «rusen» i UEFA Champions League verdt så mye mer.

LES: Sky Sports: Manchester United har gitt grønt lys

-Jeg ville lyve hvis jeg hadde sagt jeg ikke vurderte det. Det som interesserer meg er atmosfæren i en Champions League-semifinale og lytte til en stadion gå amok etter at vi hadde scoret mot Real Madrid i semifinalene, eller da vi vant finalen mot Inter. Det vil jeg ikke gi fra meg, sier Silva ifølge Goal.

Takk.

LES OGSÅ: Interessen for Per-Mathias Høgmo har materialisert seg