Har hatt det gøy på jobb i Allsvenskan.(foto: häcken, twitter)

Göteborg-Posten skriver i dag at det svenske fotballforbundet har tatt kontakt med Per-Mathias Høgmo for å snakke om den ledige landslagssjefsjobben. – Høgmo selv har ingen kommentar.

Det er bare et par dager siden vi skrev at Häckens suksesstrener Per-Mathias Høgmo er «høyt opp» på det svenske fotballforbundets liste over potensielle erstattere for landslagskaptein Janne Andersson. – Han rykket oppover etter at Graham Potter takket nei til jobben.

Les: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

Häckens gulltrener ønsker heller ikke å gå inn på om han har noe planlagt møte med SvFF i nærmeste fremtid. «Når det gjelder alle disse spekulasjonene, kan jeg ikke si noe. Det vet jeg du forstår» sier Høgmo til GP.

Heller ikke sportslig leder Martin Ericsson ønsker å svare på spørsmål om SvFF har tatt kontakt med Hisingsklubben angående nordmannen. De siste dagene har han sagt følgende til Fotbollkanalen:

«Det er ingenting jeg vil kommentere eller legge noe til. Det er interesse for Per-Mathias (generelt, red.anm.). Jeg kommenterer egentlig ikke andre ting»

Høgmo ledet Hisingslagen til SM-gull i 2022 og cuptittel i 2023. I år har han også tatt de gule og svarte til gruppespillet i Europa League.

63-åringen har tidligere erfaring som landslagssjef. I 2013-2016 hadde han ansvaret for Norges herrelandslag. Han har også trent klubber som Fredrikstad, Djurgården, Tromsø og Rosenborg.

Les på Engelske Klubber: Agent Rafaela Pimenta bekrefter Manchester Uniteds spissmål står klar for signering i januar

Høgmos avtale med Häcken strekker seg over neste år.