Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo skal angivelig bli tilbudt en fristende vei ut av sin nåværende ubehag i Manchester United så snart vi beveger oss inn i overgangsvinduet i januar.

Superstjernens neste destinasjon kan være tilbake til der det hele begynte, på gutteklubben hans Sporting.

Ronaldo er nesten ugjenkjennelig denne sesongen på Old Trafford, fra å være en selvfølgelig kandidat til Ballon d’Or og en styrke for et hvert lag, er han ikke bare mentalt ute, men også fysisk.

Etter å ha mislyktes i å manøvrere et trekk bort fra United i løpet av sommeren, har spissen vært sparsomt brukt av manager Erik ten Hag, og bortsett fra klubbens åpningskamper i Premier League og i Europa League, har han stort sett vært med på benken. – Dog spilte han hele Europaligakampen på torsdag mot Sheriff og scoret et mål, men få tror dette er begynnelsen på noe bra.

LES: Spansk media: Gir Arsenal-mål overraskende kontraktsforlengelse

Ronaldo har også kurt kontroverser med oppførselen sin, og dro før sluttsignalet under en nylig seier over Tottenham og fikk en skarp irettesettelse fra Ten Hag.

Avlastning kan være på hånden for veteranen, men i form av hans førstelag. The Mirror rapporterer at Sporting vil tilby United et kompromiss over Ronaldos lønnspakke på 500 000 pund i uken.

Under de foreslåtte vilkårene ville den portugisiske laget betale mesteparten av lønnen hans, mens United dekker resten direkte til spilleren. – Dessuten, Ronaldo skal være villig til å gi noe i form av reduksjon.

Sporting er kanskje ikke den høyprofilerte eliteklubben Ronaldo hadde i tankene da han stilte overgangskrav i sommer, men flyttingen har to store fordeler.

Les: Gir Antony beskjed om å ignorere tørrpinnen Paul Scholes

Hvis han flytter har han en sjanse til å fortsette i Champions League, med Sporting garantert kvalifisering til knockout-stadiet dersom de skulle slå Frankfurt i onsdagens siste runde i gruppe D-oppgjørene.

Både Ronaldo og Sporting ville også være i stand til å presentere overgangen som at spilleren endelig og triumferende returnerte til der det hele begynte, stedet hvor han spilte hovedrollen som en tenåringssensasjon før han flyttet til United.