Marcus Edwards

Høyrevingen Marcus Edwards kom til Tottenham i 2015 som en liten gutt, men rett før han var klar for rykke opp fra U23 laget, men daværende manager Mauricio Pochettino lot han gå etter han kom tilbake fra utlån hos Excelsior Rotterdam.

Det var ikke engang aktuelt med et nytt ut lån, men etter å ha vært klubbløs i noen dager sommeren 2019 fikk han signert med den portugisiske klubben Vitória Guimarães SC. – Der begynte han å få fart på føttene og ble i vintervinduet i år solgt til Sporting for 7,5 millioner euro. – Det kan vise seg å bli en svært god investering, for i år har det tatt skikkelig av og markedsverdien satt av konservative Transfermarkt er allerede oppe i 20 millioner euro.

LES: Spansk media: Gir Arsenal-mål overraskende kontraktsforlengelse

Sporting, som er svært smarte når det gjelder overganger signerte en avtale frem til 2026 og har ingen interesse av å selge enda. De tar imot Eintracht Frankfurt på tirsdag i den siste kampen i gruppespillet i Champions League, en kamp som hvis de vinner eller spiller uavgjort bringer dem til de siste 16.

Det vil da regne penger over Sporting og de får mulighet til å hente Cristiano Ronaldo skal skal være villig til et kraftig lønnkutt for å spille i Champions League med sin ungdomsklubb.

Les: Må ut med ville 85 millioner pund for 20-åring

Det kan åpne opp for en retur til engelsk fotball for Marcus Edwards. I et intervju med London Evening Standard forteller 23-åringen at det har vært bra for ham å spille i portugisisk fotball, men ser for seg å vende hjem til England en vakker dag.