Ten Hag skuer utover troppene. (foto: united, twitter)

Siste del av 2021/22-sesongen kom Moises Caicedo inn og tok Premier League med storm. Denne sesongen er han en av grunnpilarene hos Brighton, fortsatt ikke mer enn 20 år ung. På lørdag var han med på å ydmyke sin tidligere mentor Graham Potter med 4-1 seier mot Chelsea. Nå rigger Brighton seg for å stanse gigantene som er varslet på vei for å signere den ecuadorianske landslagsspilleren.

Ulike engelske medier hevder både Manchester United og Liverpool er store Caicedo-fan, der begge klubbene hadde lagt merke til den sentrale midtbanespilleren allerede hos Independiente del Valle. Nå har ikke overraskende ytterligere to klubber meldt seg på. Ifølge The Mirror har Potter allerede signalisert til Chelsea at han ønsker Caicedo på Stamford Bridge, Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth var i sin tidligere stilling hos Brighton med på å hente den unge spilleren til balløya, nå er også Premier League-klubben i Nordøst-England klar for å kjempe om signaturen.

LES: Spansk media: Gir Arsenal-mål overraskende kontraktsforlengelse

Fire av de største klubbene i Premier League kommer nå for supertalentet, Ifølge The Mirror har Brighton skjønt de ikke kan stå imot, men skal ta seg gruelig godt betalt hvis de tvinges til å slippe Caicedo.

Det engelske mediet hevder Brighton har satt en markedspris på ville 85 millioner pund for spilleren med tjue Premier League-kamper bak seg, noe som gjør 20-åringen til en av de dyreste U21-spillerne i fotballens historie.

Nå venter VM for Caicedo, etter at han har vært med på å hjelpe Equador tilbake til sluttspillet etter at nasjonen misset billetten til VM 2018. Fortsetter Caicedo å spille som hos Brighton, kan kvartetten med Premier League-giganter pushe hverandre til godt over milliarden.

Manchester United forsterket midtbanen med Eriksen og Casemiro, men linkes likevel fortsatt sterkt til Caicedo. Ifølge Man Utd News hadde United muligheten til å signere Caicedo fra Independiente, vinteren 2021, men spilleren endte hos Brighton for 4,5 millioner pund. Vi bare nevner det…