Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Chelsea-eier Todd Boehly er nesten manisk opptatt av å hente inn superstjerner til Stamford Bridge og det finnes nesten ingen supere enn Manchester United sin svært misfornøyde fløtepus Cristinano Ronaldo.

I sommer forsøkte Ronaldo å presse igjennom et salg bort fra Old Trafford, men det gikk ikke, til tross for at Manchester United i prinsippet var villige til å selge og Chelsa ledelsen i stort var villig til å kjøpe. Lønna var heller ikke noe problem, London klubben har hemmelige hedgefond og amerikanske pensjonister i ryggen.

Rett før en avtale kunne signeres satt manager Thomas Tuchel seg på bakbeina. Han mente, sikkert med rette, at ved å introdusere Cristiano Ronaldo inn i en spillertropp som allerede trengte opprydding etter en lang periode med usikkerhet.

Les: Unai Emery er tilbake i Premier League

Mange mener at introduksjonen av Cristinano Ronaldo ødela dynamikken som Ole Gunnar Solskjær var i ferd med å bygge opp da hans sjefer over hans hode hentet inn den portugisiske superstjernen sommeren 2019. – Mange mener det var årsaken til at Solskjær ikke fikk til sitt prosjekt og senere den høsten fikk sparken.

Thomas Tuchel sitt nei til Ronaldo var trolig også årsaken til at Todd Boehly var kjapp til å sparke når ting buttet.

Selv om tyskeren har blitt sparket, deles bekymringene hans over å ha Ronaldo i troppen av Chelsea sin nye manager Graham Potter, og det kan være avgjørende for å blokkere en januar-avtale.

Les: Ikke lett å hoppe etter Vincent Kompany


Boehly vil at Chelsea skal signere Ronaldo like mye på grunn av hans merkeappell som hans kvaliteter på fotballbanen, ifølge CBS Sports ‘Ben Jacobs. Det var av denne grunn at han jaget ham så intenst i sommer og forsøkte å overtale Tuchel.

Cristiano Ronaldo har ikke akkurat imponert denne høsten, vi regner med at Graham Potter er rimelig langt unna å bli overbevist om at et kjøp er smart.