Ferdig utlært og klar for å sette på plass italienerne.

Juventus har vunnet Serie A de siste syv sesongene. Vi tar av oss hatten for dette. Betyr det at det med Cristiano Ronaldo blir uten dramatikk i toppen? Ifølge Roma-kapteinen blir ikke dette tilfelle.

Roma-spilleren Daniele de Rossi beskriver Ronaldos overgang til Juventus som positivt for italiensk fotball. Men at det skal gjøre livet enkelt for Juventus, blir ikke de Rossi med på.

Ronaldo gir dem to skritt forsprang… (foto: roma)

-Juventus går nå inn i sesongen med to-tre skritt foran oss andre. At de har kjøpt en av verdens to beste spillere betyr at de kan sikte høyere, men Ronaldo skal venne seg til laget og laget til ham. Man kan derfor ikke ta alt for gitt, sier Roma-kapteinen til Roma TV.

Forrige sesong var det Napoli som gav Juventus konkurranse hele veien mens Roma ble parkert på tredjeplass, 18 poeng bak Torino-klubben.

Les: Italiensk media: Ronaldo ville ikke til Juventus

Vi tenker de Rossi er i overkant optimistisk hvis han tror det blir enklere å matche Juventus denne sesongen. Til dette er Ronaldo for profesjonell og Juventus sin vilje for stor til å tilpasse spillet til superstjernen.

Vi gleder oss!

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds