Har han bestemt seg, eller ikke? (foto: sandro, twitter)

Ifølge engelsk media har Alex Sandro så og si tatt på seg Manchester United-drakten. I Frankrike er de overbevist om at samme spiller har kjøpt billett til Paris.

Juventus-spilleren Alex Sandro har i en liten evighet vært koblet til overgang til Premier League og først og fremst Manchester United. Ifølge alltid så aktive Sun har forsvarsspilleren allerede blitt enige med United om de personlige betingelsene. Selv om overgangssummen ikke er forhandlet ferdig ennå, snakkes det om opp mot 640 millioner kroner.

Ifølge Calciomercato rapporterer ulike franske mediekanaler at herr Sandro dobler ukelønna si fra Juventus – når han starter hos PSG. Også her gjenstår forhandlinger om selve overgangssummen.

Har pakket kofferten, men hvor han reiser vet vi ikke.

Ifølge Tuttosport kommer PSG med et startbud i løpet av de neste dagene på 380 millioner kroner.

 

Har tyskeren sett noe han liker? (foto: psg)

Juventus hentet Sandro fra brasilianske Porto i 2015 for 240 millioner kroner og så nok utsiktene til å loppe Manchester United før forrige sesong.

Denne sesongen har det vært så som så med formen til Sandro, noe som kan få fart på salgsviljen til Juventus.

Men om det blir Manchester United eller PSG, gjenstår å se. Det eneste som er sikkert er at markedsprisen nå ligger på godt under 640 millioner kroner.

Les: Det siste om Manchester United

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds