Prøver å forklare Ola Solbakken hva høyt press er.

Alle gledet seg med Ola Solbakken da Roma presenterte sin reviderte Europa League-tropp og inkluderte den norske høyrevingen. Roma som ikke lenger tar lett på å møte Bodø/Glimt lenger sikret seg et av hovedtrener Kjetil Knutsens sterkeste kort gratis da de signerte Solbakken 2.januar i år.

For 16.timer siden kom den oppdaterte listen fra Roma, den viser at Ola Solbakken ikke lenger er med. På fredag var han det!. Etter den første listen ble sendt inn til UEFA kom tilbakemeldingen om at en måtte strykes.

Les: Ten Hag planlegger et Manchester United «swoop» for Barcelona duo som vil avspore Xavis prosjekt

Tvunget til å velge en av tre og da valgte de Ola Solbakken

Det er tillatt med tre endringer i troppen fra den som spilte i gruppespillet i høst. Men for Roma og tyrkiske Istanbul Basaksehir gjelder litt andre regler. Klubbene inngikk i høst et forlik med UEFA etter å ha misset på Financial Fair Play-reglene.

Klubber som har brutt reglementet har blitt bøtelagt og kastet fra europeiske turneringer og nektet adgang til spillermarkedet.

I januarvinduet har Roma også signert midtstopperen Diego Llorente på lån fra engelske Leeds, mens Georginio Wijnaldum er tilbake i trening og kamp etter å ha vært skadet siden august. Også disse er innmeldt som nye til Europa League-troppen.

Corriere dello Sport skriver at som følge av restriksjonene fra forliket kan Roma kun velge to av disse tre spillerne til den nye troppsregistreringen.

Les: Marcelo Bielsa returnerte med et mildt sagt merkelig forslag etter tilbud om gigantlønn

Manager José Mourinho har valgt å vente med Ola Solbakken.

I Roma sitt hjemmetap 1 – 2 på onsdag mot Cremonese i Coppa Italia ble Ola Solbakken sittende på benken, det samme var tilfelle i bortetapet 2 – 1 mot Napoli i Serie A søndag 29.januar.