N'Golo Kanté

Chelsea med nye eiere om bord har i praksis gitt opp den franske midtbanespilleren N’Golo Kanté, synes ikke bli noen ende på de gjentatte skadeproblemene som har laget han en god stund nå. – En særdeles god lønn kombinert med skadeproblemene skal i følge Foot Mercato være årsaken til at Chelsea ikke ønsker å forlenge avtalen som går ut til sommeren.

Da N’Golo Kanté kom til England og Leicester i 2015 var det en drøm som gikk i oppfyllelse, etter en sesong mer enn tredoblet Leicester sin investering ved et salg til Chelsea. N’Golo Kanté er klar over sin situasjon på Stamford Bridge og vet hans 10 millioner euro lønn er et problem når han er så mye utilgjengelig for laget. Han bedyrer at nytt treningsopplegg og rutiner vil holde han mer utenfor skade, men det skal ikke ha endret noe i sitt hans forhold til Chelsea.

Les: Fikk sparken på onsdag – hastehentes til Premier League

Paris Saint-Germain har i flere år forsøkt å hente «hjem» Kante, men han har blitt forelsket i London og vil fortsette å bo der med sin familie. Både Arsenal og Tottenham er kontaktet i det håp om at han kan slippe å flytte.

Kanté har kun spilt to kamper for Chelsea denne sesongen. Midtbanespilleren har spilt i klubben siden 2016.

LES: Veldig snart får en ny Premier League manager sparken