Raul tegner og forklarer kommende Real-stjerner. (foto:

Så mange går nå rundt og forteller at Carlo Ancelotti er ferdig i Real Madrid til sommeren at det umulig kan kalles en hemmelighet lenger. – Real Madrid har utarbeidet en liste på fem mann over managere som kan overta roret på Santiago Bernabeu.

Det er to ting som gjør at folk blir stadig sikrere på at Ancelotti drar videre. – Etter en førstesesong i sin retur som manager for Real Madrid vant han alt som var mulig å vinne inkludert Champions League, i den andre sesongen henger de fortsatt med i Europas gjeveste turnering, men i La Liga parkeres de fullstendig av Barcelona.

Og så må vi ikke glemme Brasil som trenger landslagssjef. Les: Bekrefter Ancelotti er toppkandidaten med stor T


Og ifølge det spanske nyhetsmediet El Confidencial har los Blancos satt opp en femmannsliste over Raul, Julian Nagelsmann, Xabi Alonso, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane.

Raul er en klubblegende som scoret 323 mål på 741 kamper for Real mellom 1994 og 2010. Han har vært ansvarlig for Real Madrid sitt andreplass Castilla siden 2019 og ledet dem til UEFA Youth League-seier i 2020.

Real nøt enestående suksess etter å ha promotert innenfra med Zidane i 2016.

Nagelsmann har imidlertid uventet dukket opp på markedet. Den yngste manageren i Bundesliga-historien da han tok over Hoffenheim som 28-åring, forlot Bayern München lamslått, men med stappfull konto da de sparket ham på fredag, og erstattet ham med tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel.

Real har kontaktet Nagelsmann tidligere. «Det er normalt at Real Madrid ringer deg, du tenker på det,» sa han til The Independent i 2020. «Jeg ble overrasket i begynnelsen, jeg veide det opp og jeg følte meg ikke komfortabel med en beslutning om å dra dit.»

Nagelsmann ville ha tid til å vokse som leder. Etterfølgende trolldom hos RB Leipzig og Bayern tyder på at han har gjort det, og Madrid kan nå få sin mann – forutsatt at Tottenham Hotspur ikke kommer dem i forkjøpet.

Alonso er også en klubblegende som representerte klubben som spiller og nå er en høyt ansett ung manager, men sjansene er store for at han må få litt mer erfaring fra Bayer Leverkusen før Real ga ham en rolle .

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager

Til slutt Pochettino og Zidane – to av de beste tilgjengelige managerne i verden som for øyeblikket er uten jobb. Pochettino fikk Tottenham til en Champions League-finale i 2019, så han har noe europeisk legitimasjon – men det er ingenting sammenlignet med Zidanes.

‘Zizou’ styrte Real til tre påfølgende Champions League-triumfer mellom 2016 og 2018, og mange av hans tidligere spillere er fortsatt på under kontrakt. Han ventet også på Frankrike-jobben som aldri kom med Didier Deschamps som styrte les Bleus til verdenscupfinalen i desember.

Les på Radiosporten: ESPN: Dean Henderson høyt på lista hos Premier League-klubb