Visste ikke før på søndag at han mister sin målgarantist.. (foto: real, twitter)

Carlo Anclotti har ledet noen av de største brasilianske stjernene som trener for Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern München og Everton. Uten erfaring som landslagstrener (var assistent hos Italia 1992-95) har den italienske reven opparbeidet seg rykte som den store fotballfrelseren i Brasil.

-Vi må ha tiltro til Gud, så vi venter på det rette tidspunktet med å henvende oss, så får vi se om vi kan få det til å skje.

LES: Diskuterer allerede salg av Lewandowski

Det er ikke et utdrag fra søndagens preken, men presidenten i det brasilianske fotballforbundet som prater varmt om Carlo Ancelotti.

-Ancelotti er ikke bare spillernes favoritt, men også fansen. Alle steder jeg reiser til i Brasil, der er det navnet hans som trekkes frem, fortsetter Ednaldo Rodrigues til Reuters.  

Ancleotti har vært sterkt ryktet til jobben som Brasils landslagsstrener, nå bekreftes det at han er og blir toppkandidaten.

LES OGSÅ: Tottenham har funnet fram nummeret til Nagelsmann

-Vi kommer til å være moralske i prosessen, for vi må respekter at han har kontrakt et annet sted (Real Madrid). Det ville være mangel på respekt for klubbens president hvis han ikke ble spurt først, sier fotballpresidenten.