Robert Lewandowski (Insta)

Det er helt tydelig at Bayern München merker godt at de i fjor sommer mistet sin polske superstjerne og stabile målmaskin Robert Lewandowski til Barcelona. – Når 40 til 50 mål forsvinner ut døra oppstår det et vakuum.

Bayern München har sparket sin manager Julian Nagelsmann til en enorm kostnad og hentet inn Thomas Tuchel som allerede er på plass klar til å lede laget fra mandag av.

I hele perioden Lewandowski har vært i Barcelona har han vært i utmerket form og har strålende statistikk. På 33 kamper for klubben scoret han 25 mål og satt seks assist. Den siste tiden har imidlertid formen hans gått ned. – Robert Lewandowski har kun scoret ett mål på de siste seks kampene.

Les: Signerer ny avtale hvis Lionel Messi kommer tilbake

Polen tapte også sin åpningskamp i EM-kvalifiseringen mot Tsjekkia 3 – 1 og det uten at Robert Lewandowski klarte å score.

Barcelona som er pålagt å spare 200 millioner euro før neste sesong av La Liga har startet diskusjonen om Robert Lewandowski.- Han tjener godt og kan selges som godt med penger. Dessuten, hvis måltørken fortsetter vil det være vanskeligere å så en god pris.

Selv om Robert Lewandowski er den beste spilleren til FC Barcelona og med våre i følge de som jobber i den polske utgaven av Sporten hele La Liga, har han å skape mange problemer for Barcelona. Han ble tvunget til å ta pause i så mange som tre kamper for en upassende gest mot dommeren, gesten som best kan forklares med det polske ordet «kurwa» kom etter å ha blitt straffet med et kort. Barcelona forsøkte å anke avgjørelsen. Klubben prøvde til og med å forklare at Lewandowski gjorde en gest ikke mot dommeren, men hans trenerteam. Barcelona klarte imidlertid ikke å oppnå noe.

Etter returen til banen strålte ikke Lewandowski som før den tvungne pausen. Han har kun scoret ett mål på sine seks siste kamper for Barcelona. Spanske medier spekulerer i at klubben kan måtte skille seg fra spilleren.

Les på F7: Ryan Reynolds signerer tidligere Manchester United keeper for å sikre suksess med Wrexham

Portal elnacional.cat skrev – Barcelona begynner å lide av mangelen på mål fra Robert Lewandowski. Han har sine verste øyeblikk på Camp Nou. Han har ikke scoret mål på over en måned.

Laporta og Xavi ser at den store spissen har problemer som klubben ikke har råd til. Laporta og Xavi snakker nå om en mulig exit, noe som blir nesten akutt aktuelt hvis Lionel Messi banker på og vil tilbake.