Familie eller Bayern. That's the question. (foto: bayern, twitter)

Da Bayern-boss Oliver Kahn så Dortmund rykke nærmere på Bundelsliga-tabellen, for så å passere Bayern, kom det krass kritikk av to spillere. Han forventet mye mer av Serge Gnabry og Leroy Sané foran motstandernes mål. Trener Julian Nagelsmann er historie, nå kan det virke som Sané også kan være på vei bort fra München.

Tyske Bild serverer en skikkelig såpehistorie om Bayern-stjerna, men vi har tidligere sett hvordan familie er med å påvirke spilleres valg av klubb. Så når kjæreste og barn flytter til London, kan dette være et steg mot en retur til balløya for Sané.

LES: Antonio Conte har fått sparken

Ifølge Bild har ikke Sané trent på Bayern Münchens anlegg under landslagspausen (ble ikke invitert til Die Mannschaft), men har brukt tid hos resten av familien som nettopp har flyttet til London. Bild hevder flyttingen skyldes at det ble for nitrist å bo i München.

Ifølge Bild kan dette bety at Sané kan nærme seg en retur til Premier League. Med 135 kamper hos City, to Premier League-titler, to ligacuptitler og en FA Cup-tittel kjenner 27-åringen verdens tøffeste liga godt. Den amerikanske kjæresten Candice Brook har allerede valgt London.

LES OGSÅ: Får kjørt seg skikkelig når han skal «vinne garderoben»

Blålink: Bookbeat: prøv lydbok gratis i 45 dager