Andy Robertson vil ha mer av dette!

Liverpool har gjennomgått en turbulent sesong i Merseyside og ser ut til å gå glipp av Champions League-fotball for første gang siden 2016. Manager Jürgen Klopp forventes å gjøre store endringer i troppen denne sommeren, hvor en rekke spillere komme til å forlate Anfield.

Klubben har allerede bekreftet at Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Naby Keita alle ville forlate klubben på slutten av sesongen.

Les: Tysk milliardær vil hjelpe Bayern München med å hente Ronaldo

Det siste navnet som ryktes med som omtaler som en sjokkeksit er imidlertid Andy Robertson. 29-åringen har havnet på Real Madrids ønskeliste for sommeren.


Kongens klubb er på jakt etter en venstreback denne sommeren som forberedelse til den forventede avgangen til den franske landslagsspilleren Ferland Mendy. Real Madrid har gått for Bayern Münchens Alphonso Davies , men den tyske klubben har insistert på at han ikke er til salgs for enhver pris og håper på å forlenge kontrakten hans som løper ut i 2025.

Daily Mail skrive at Los Blancos rettet oppmerksomheten mot Robertson.

Andy Robertson har spilt 62 ganger for Skottland, og har vunnet Champions League, Premier League, FA Cup og Carabao Cup siden han kom til Liverpool fra Hull City i 2017. Avisen skriver at Robertson ville kostet godt over 40 millioner pund på grunn av sin «verdensklasse»-status.

Les: Ruud van Nistelrooy ombestemte seg og stikker med bare en kamp igjen

Det er imidlertid lite sannsynlig at Klopp er villig til å la ham gå, etter å ha stolt mye på forsvareren de siste seks sesongene.

I tillegg kan Klopp være enda mindre motstandsdyktig mot å håndtere de 14 ganger Champions League-vinnerne etter at de slo de røde til signeringen av Aurelien Tchouameni i fjor sommer, og ser ut til å være i nærheten av å gjøre det samme med Jude Bellingham.