Vil ikke ha noen superstjerner kastet inn i troppen. (foto: united, twitter)

Som vanlig verserer det rykter om spektakulære overganger. Verdens største klubb er koblet til de største stjernene, de siste sesongene har vi også en Ronaldo komme og gå. Denne uken har det handlet om Neymar.

Vi vet ikke om Erik ten Hag var drittlei spørsmål om Neymar-linken da han svarte engelske journalister med: «Dere får beskjed hva som skjer». Men en Neymar-signering virker helt på tvers av det nederlenderen står for og har bygd opp det siste året.

LES: Tysk milliardær vil hjelpe Bayern München med å hente Ronaldo

Ten Hag vet likevel at med nye eiere kommer nye strategier. Fortsatt aner United-manageren ikke hvem som kommer til å styre butikken neste sesong.

Vi tar det derfor som en indirekte advarsel fra Ten Hag til ny United-eier om at potensielle prestisjesigneringer ikke gir sportslige resultater. Før Chelsea-kampen var United-manageren klar på at milliarder i spillerkjøp ikke er løsningen i seg selv.

LES OGSÅ: Ruud van Nistelrooy ombestemte seg og stikker med bare en kamp igjen

-Du er nødt til å gjøre de riktige tingene. Du kan ha penger, men du er nødt til å bruke de klokt og du er nødt til å ha en strategi bak. Ellers virker ikke pengene, sier Ten Hag ifølge BBC.

Hintet er sendt til pengefolka fra United-manageren. Vi husker hvordan Ole Gunnar Solskjær fikk Ronaldo i fanget etter sesongstart, en faktor som tvang manageren til å gjøre om på planene. Vi ser en likhet til denne situasjonen hvis ny United-eier skal flotte seg med å hente inn Neymar.