Ronaldo hører på avslappende lyder fra skogen

Det har kommet flere og flere rapporter om at den portugiske superstjernen Cristiano Ronaldo ikke har det så bra i Saudi-Arabia. – Merkelig og til dels aggressiv oppførsel på banen og så snart det er fri tar han med seg sin bedre halvdel til Spania.

Det eneste som holder han tilbake i verdens verste diktatur er lønna på over to milliarder kroner i året. – Den tyske forretningsmannen Marcus Schön vil redde han fra luksuslivet i sandynene der nede og hente han til Bayern München.

Les: Ruud van Nistelrooy ombestemte seg og stikker med bare en kamp igjen

Tja!

Denne sesongen har vært alt annet enn bra for Bayern München som for første gang på 10 år trolig ikke vinner Bundesliga. Borussia Dortmund leder med to poeng før siste serierunde.

Marcus Schön har ifølge den bayerske avisen Abendzeitung skal den tyske forretningsmannen Marcus Schön ha kommet med et tilbud til Bayern München om å finansiere en overgang for Cristiano Ronaldo.

Avisen skal ha sett en e-post Schön skal ha sendt til Bayern München-sjef Oliver Kahn hvor han legger frem muligheten for å enten betale overgangssummen eller deler av lønnen til Ronaldo for å hente ham til Bayern.

Kahn har så langt ikke svart på e-posten, man skulle tro at Bayern München kan finanserere enhver overgang de ønsker.

Les: Økende optimisme om Messi i Saudi-Arabia

Ronaldo har siden januar spilt for Al-Nassr i Saudi-Arabia.