Los Blancos lykkes ikke med Chelsea legende Eden Hazard så hvorfor ikke forsøke seg med en som virkelig ikke fikk det til på Stamford Bridge.

Real Madrid operert denne La Liga sesongen uten en anerkjent spiss, etter Ballon d’Or vinner Karim Benzema dro til Saudi Pro League. I stedet har Jude Bellingham spilt som en falsk nier med stor effekt, og scoret rundt 13 mål og tre assists på sine 14 kamper.

Les: Erik ten Hag dumper enda en Manchester United stjerne han ikke selv har hentet

Den tidligere Stoke City-angriperen Joselu også spilt foran for Real noen ganger og scoret respektable fem mål i sine 13 La Liga kamper, men det er tydelig noe mangler.

Real Madrid vurderer nå seriøst en sjokkovergang for den tidligere Chelsea-spissen Timo Werner. Sport skriver at Real planlegger et bud på Werner, som kun har scoret to mål for RB Leipzig på 12 kamper denne perioden, for å lette belastningen på Bellingham.

Det sies at La Liga-gigantene leter etter et lån eller permanent opsjon. RB Leipzig angivelig er opptatt av å la Werner gå i januar, et knapt år etter at de resignerte ham fra Blues for 30 millioner euro.

Leipzigs sportsdirektør Rouven Schroder er klar til å lytte til tilbud for Werner denne vinteren og gjorde det offentlig klart at klubben ville legge til rette for en overgang dersom Werner skulle ønske å forlate.

Schroder sa til det tyske magasinet Spox: «Vi ser nøye på troppen vår, og vi vil ha spillere som har det litt annerledes i hodet. Det er den typen spillere vi vil velge.

«Timo går gjennom en vanskelig periode, og vi støtter ham. Livet er ikke alltid solskinn.

«Hvis han har en forestilling om at han ønsker å gjøre noe annet, så vil vi forholde oss til det.

«Han er en del av laget vårt, og han må møte konkurranse om plassene.»

Werners Chelsea-karriere kom aldri skikkelig i gang etter en overgang på 47 millioner pund til Stamford Bridge i 2020.

Les på Tyskfotball: Harry Kane må tilbake og spille to kamper mot Tottenham

Den tyske landslagsspilleren hadde scoret 34 mål for Leipzig i 2019/20-sesongen i forkant av overgangen, men tilbakevendende skader og selvtillitsproblemer ødela spissens tid på Stamford Bridge.

Han ble erstattet som førstevalgspiss sommeren 2021 etter ankomsten av Romelu Lukaku, men belgierens periode i vest-London var enda mer skuffende enn hans motpart. Likevel ble Werner solgt tilbake til Leipzig sommeren etter.