Skal få sin mann på midtbanen..(foto united, twitter)

Det er spesielt pre Erik ten Hag spillere som føler seg nedprioritert av manageren både når det gjelder oppmerksomhet, spilletid og muligheter for å vise seg frem. Den nederlanske manageren har prioritet spillere som han enten har ledet tidligere i Ajax eller som har en annen tilknytning til nederlansk fotball hvor førstekeeper Andre Onana er det siste eksempelet. – Vi kan også nevne Lisandro Martínez og Antony som begge kom direkte fra Ajax. De tre kostet tilsammen godt over 2 milliarder!!.

Flere i garderoben har kommet med kritikk og mener de blir kjørt for hard. – De mest graverende eksempelet på hvor lite rom spillere som ikke er favoritter har er Jadon Sancho som er så ute som det går ann å bli.

Les: Knallhard kritikk fra garderoben på Old Trafford: «Vi har trent for hardt»

Siste stjerne som i praksis blir tvunget ut er den franske forsvarsspilleren Raphael Varane som kom til Old Trafford et år før den Erik ten Hag. Han aktivt benytter det vakuumet som har oppstått før Sir Jim Ratcliffe får på plass alle formaliteter for kjøpet av 25% av klubben til å «rydde opp».

Forvareren vil ta samme rute som Cristiano Ronaldo med med en overgang til Saudi Pro League.

Varane har falt i unåde på Old Trafford siden Harry Maguires gjenoppståtte form, og har til og med falt bak Jonny Evans.

En ikke navngitt sa til Daily Mail: «Dagene er talte for Raphael Varane i Manchester United, og klokken tikker for fremtiden hans.

«Han startet sesongen som førstelagsspiller, nå er han fjerdevalg bak Jonny Evans.

«Å forlate passer klubb og spiller, men han vil ikke dra noe sted i januar.

«Ten Hag ønsker å holde ryggraden i troppen sin samlet for å gi United best sjanse til å komme blant de fire beste. Men til sommeren vil United lytte til tilbud.

«Det er allerede interesse fra Saudi-Arabia hvor Varane kan få en massiv økning i lønningene hans. Men han er også ivrig på Italia ettersom det er en liga han beundrer og ville elske å være en del av.»

FootballTransfersskriver Varane gjerne vil gjenforenes med Ronaldo, som ble tvunget bort fra Old Trafford på en lignende elendig måte av Ten Hag .

Al-Nassr har allerede tatt kontakt med Varane de vil gjenforene VM-vinneren og Ronaldo for en tredje periode. De to har også har også spilt sammen i Real Madrid.

Les på Tyskfotball: Harry Kane må tilbake og spille to kamper mot Tottenham