Garnacho scorer i Europaliga, cup og Premier League. (foto: united, twitter)

Matchvinner på overtid mot Fulham. 18-åringen Alejandro Garnacho er coachet frem av Ten Hag til et mini gjennombrudd hos Man United etter bare 537 minutter på banen. Venstrevingen gjorde jobben med å sikre Man United de viktige tre poengene i siste kamp før VM-pausen, betegnende ble det at en 18-åring gjorde jobben til en småsjuk Ronaldo på tribunen, mens 37-åringen ventet på at deler av det eksplosive intervjuet skulle «lekkes».

Vi bruker ikke mer tid på Ronaldo, nå dreier det seg om neste generasjon United-stjerner. Garnacho har siden sommeren fulgt Ten Hags veiledning og gjorde seg fortjent til debut, siden har den argentinske spilleren ikke sett seg tilbake. Ifølge 90min står Barcelona og Real Madrid og tripper, klare til å hente spilleren tilbake til Spania, noen år etter at han forlot Atletico Madrid til fordel for United.

LES: Nå kommer overgangsmuligheten Man United IKKE må hoppe på

Etter å sett den lynkjappe og tekniske spilleren denne sesongen, vil det være et tap for United hvis de mister Garnacho, men ifølge 90min har det pågått kontraktsforhandlinger mellom United og spilleren siden i sommer, der Man United er trygge på at utviklingen går mot en lukrativ langtidskontrakt med argentineren.

Det engelske mediet hevder Man United tror på en signatur i løpet av VM-pausen. Garnacho er definitivt spillertypen Erik ten Hag vil ha med seg videre, det har også United-manageren signalisert til 18-åringen. Real Madrid og Barcelona kan bare gi opp, Garnacho blir på Old Trafford.

LES OGSÅ: Ronaldo kunne endelig fortelle verden hva han mente om Solskjær-erstatter Rangnick