Nye eiere, fortsatt muligheter for Ten Hag? (foto: united, twitter)

Sergino Dest var så uheldig å være merket som «Ronald Koemans» signering. Da den tidligere Everton-manageren «ble ofret» for å hente tilbake Xavi, var det bare et spørsmål om tid før Dest måtte finne seg ny klubb. Ifølge spanske Sport er tiden . For Manchester United betyr dette at et av sommerens mål legges ut «med rabatt».

Den amerikanske landslagsspilleren har vært to sesonger på Camp Nou etter 25 millioner euros-overgangen fra Ajax i 2020. Under Koeman var høyrebacken ikke førstvalget, da Xavi overtok ble Dest stående som et ren backup løsning.

LES: Lionel Messi: Den beste treneren jeg uten tvil har hatt ødela fotballen

I sommer var Dest sterkt linket til Man United og Ten Hag, der ulike spanske medier hevdet United gikk til Barcelona og tilbød en bytteavtale, hvor Dest skulle dra til Old Trafford på utleie for sesongen, Wan-Bissaka det samme til Camp Nou. Først på Deadline Day ble det klart at det ikke ble noen United-drakt på Dest.

Det endte opp på utleie hos AC Milan. Med to kamper på banen fra start og totalt 339 minutter i Milan-drakta, er Serie A-klubben neppe interessert i 22-åringen på permanent overgang, selv med kjøpsopsjon på «bare» 20 millioner euro. Ifølge Sport har Barcelona uansett bestemt seg for at Dest ikke returnerer til Camp Nou i sommer – her skal det selges.

LES: Sørloth reddet Real Sociedad

Det er ikke tvil om at Sergino Dest er en dyktig spiller, men når du blir funnet for lett hos Barcelona, det samme hos AC Milan, da har du ingen plass på Old Trafford. Den tiden er over hos Man United.