Lionel Messi bak.

Hvis man leser overskrifter i dagens aviser virker deg som om Paris Saint-Germain stjerne Lionel Messi angriper Manchester City manager Pep Guardiola og sier han har ødelagt fotballen. – Saken er at Messi ikke er fornøy med alle de som forsøker å etterape det den beste treneren han har hatt klarte å få til.

PSG-stjerne Lionel Messi mener Pep Guardiola ødela fotballen med sin tiki-taka-fotball i Barcelona.

«Guardiola skadet fotballen» sa Messi til spanske Movistar Plus. – Noe som høres veldig alvorlig ut, tatt ut av sammenheng!.

Pep Guardiola startet sin karriere på La Masia er juniorarkademiet til Barcelona og rykket opp førstelaget sommeren 1991. Han kom tilbake som manager i 2008 og startet det som omtales som gullalderen på Camp Nou.

Les: Steven Gerrard favoritt til ny jobb

Under Guardiola leverte argentineren 211 mål og 97 assist på 219 kamper mellom 2008 og 2012. Det førte til to Champions League-titler, tre seriemesterskap, to cuptriumfer, to titler i VM for klubblag, to seirer i den europeiske supercupen, samt tre spanske supercup-titler. «Etter tiden hans i Barcelona så jeg mange «Guardiolas» der ute. Men da skjønner du raskt hva vi egentlig hadde oppnådd. Guardiola er veldig spesiell, spesielt hans syn på spillet, hvordan han analyserer det, forberedelsene hans og hvordan han kommuniserer med oss ​​spillere», forklarte 35-åringen.

Han er uten tvil den beste treneren jeg noen gang har hatt, han har noe spesielt»

SISTE: Verdens 10. rikeste mann interessert i Liverpool