Nok er nok.

Aston Villa vurderer å legg inn bud allerede i januar. Birmingham-klubben skal ha satt fokuset på Real Madrid-duoen Eden Hazard og Nacho Fernandez.

Den nye sjefen Unai Emery vil få muligheten til å styrke troppen sin i overgangsvinduet i januar, ettersom eierne Nassef Sawiris og Wes Edens vil støtte spanjolen i markedet. Flere spillere har allerede blitt koblet til, inkludert tidligere Chelsea-stjerne Hazard.

SISTE: Steven Gerrard favoritt til ny jobb

Ifølge El Nacional kan belgieren komme tilbake til Premier League og Villa som sies å være en av flere interesserte klubber. Real Madrid skal være mer enn villig til å kvitte seg med kantspilleren som kostet dem 89 millioner pund i 2019. Midtstopper Fernandez har også blitt koblet til en overgang bort fra Bernabeu.

Unai Emery får penger til nye spillere.

Overgangsekspert Ekrem Konur skrev på Twitter: «Aston Villa ønsker å signere Eden Hazard og Nacho Fernandez fra Real Madrid.» De to har vunnet fem La Liga-titler og Los Blancos løftet også Champions League-trofeet tidligere i år.

SISTE: Verdens 10. rikeste mann interessert i Liverpool

Etter å ha returnert til Premier League, har Emery fått en imponerende start på Villa med to ligaseire over Manchester United og Brighton før VM-spausen. Når Premier League starter igjen 2. juledag, vil overgangsvinduet i januar være bare dager unna.

På samtaler som involverte å styrke troppen hans i januar, sa Emery til BirminghamLive:

«Vi kommer til å ha mer enn en og en halv måned før overgangsmarkedet. Jeg tror nå fokuset er å prøve å forbedre prestasjoner og å gi (spillere) selvtillit til å bli bedre med ferdighetene og kapasiteten deres. Først jobbe med spillerene som er her så kan vi vurdere mkuligtene i transfermarkdet.