Rodrygo

Real Madrid er klar til å møte interesse fra Paris Saint-Germain for en av deres stjernespillere, og La Liga-laget kan være åpent for et salg til riktig pris.

PSG sies å være interessert i Rodrygo. Mange mener at den franske hovedstadsklubben ser på brasilianeren som et «motangrep» til Reals langsiktige jakt på Kylian Mbappe.

Les: Villig til å bruke Bernardo Silva i spektakulær bytteavtale

Rodrygo har etablert seg som fast førstelag for Los Blancos siden han kom til dem i 2019, men spissen har aldri konsekvent nådd de høydene som var forventes av ham og lagkamerat Vinicius Junior, som han ofte sammenlignes med.

Real Madrid hadde håpet på at Rodrygo skulle ta det siste skrittet opp denne sesongen i mangel av en naturlig målscorer etter Karim Benzemas avgang i sommer, men 22-åringen har bare scoret én av fem kamper så langt til tross for at han har spilt som spiss. – Det er Jude Bellingham som Real Madrid må stole på som klubbens målscorer.

I skrivende stund ligger Real Madrid under 2 – 1 mot Atletico Madrid. – Du kan følge høydepunkter kampen på vår Live tjeneste.

Rodrygo ble ansett som «untouchable» av Real for noen måneder siden, har ryktene fortsatt å fortsette om at klubben ville være åpen for hans avgang hvis de mottok et bud på €100 millioner eller €120 millioner, ifølge Defensa Central.

Manager Carlo Ancelotti tror fortsatt på Rodrygo og er fortsatt høyt rangert av klubben, men med Mbappe eller tilsvarende målmaskin er veien ut kort. Wonderkid Endrick , kan erstate Rodrygo, det samme kan en overgang for Evan Ferguson gjøre.

Jude Bellingham som scoret fem mål på sine fem første La Liga-kamper, mens Joselus ankomst på lån har gitt litt kvalitet foran også.

Les: Ousmane Dembele på blokka til både Arsenal og Tottenham

Rodrygo var forventet å komme ut av skyggen til Vini Jr, som har blitt satt på sidelinjen med skade, men manglende fremgang har etterlatt tvil om førstnevntes fremtid i Real.

Det er fortsatt fem år igjen av Rodrygos kontrakt, og han er sakte i ferd med å bli et av de mer senior medlemmene i Reals tropp til tross for sin ømme alder, med en tro på at han kan blomstre når Vini kommer tilbake og tar litt av presset fra ham.

For Paris Saint-Germain sin del vil faktisk sjansen for at Kylian Mbappe blir øke hvis de klarer å hente inn Rodrygo som den franske superstjernen lenge har vært en stor fan av. Vi er rimelig sikre, Real Madrid, hvis det ligger 1,5 milliarder på bordet vil si nei takk selv om de to klubbene ikke akkurat er perlevenner.