Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Sky Sports følger opp intervjuet som the Athletic hadde sist uke med Ole Gunnar Solskjær. – Den norske manageren lettet på sløret på hva som skjedde i hans tid som manager for Manchester United, men godt oppdratt som han er nevner han ikke navn.

Solskjær sa: Jeg vil ikke nevne navn, men jeg ble veldig skuffet da et par takket nei til sjansen til å bli kaptein. «Jeg ble også skuffet da andre sa at de ikke ville leke eller trene fordi de ville tvinge seg ut av klubben»

Les: Real Madrid lar seg friste av 1,5 milliarder

En av de som verst var den franske superstjernen Paul Pogba, som nå er ute av Juventus etter å ha testet positivt på doping. – Ikke bare en primadonna, men også en juksemaker.

Både Paul Pogba og Marcus Rashford takket nei til sjansen til å bære Manchester Uniteds kapteinsbind. Ole Gunnar Solskjær var manager Manchester United mellom 2018 og 2021, da han fikk sparken og erstattet av Ralf Rangnick.

Hva som var årsaken til Marcus Rashford sin motvilje har vi ikke fått svar på, men han støttet uansett ikke sin manager. – I en ikke relatert nyhet. 25 åringen krasjet med en av tre Rolls-Royce han eier inn en trafikkøy på vei hjem fra 1–0-seieren mot Burnley på lørdag. (En bil til over 9 millioner)

Under Solskjærs tid i United var Antonio Valencia, Ashley Young og Harry Maguire lagkapteiner, men samtidig kunne andre spillere stole på.

Solskjær muligheten til å være kaptein både Paul Pogba og Marcus Rashford, som på sin side takket nei. Avisen skriver at Pogbas grunn var at han ønsket å gå, mens Rashford ikke følte seg klar for «ansvaret»

Les: Villig til å bruke Bernardo Silva i spektakulær bytteavtale