Marcus Rashford til venstre, bil til høyre

Det kan godt tenkes vi har en Petter Northug-lignende skandale under oppseiling i England. Marcus Rashford krasjet en Rolls-Royce verdt over ni millioner kroner inn i et stillestående objekt under normale kjøreforhold.

Foreløpig er det ingen som peker på at det var noe annet enn en ulykke.

Manchester United kaptein Bruno Fernandez var eneste målscorer i den først kampen på lenge som Manchester United har vunnet. – Burnley, som egentlig hadde det meste av kontrollen på Turf Moor tapte mot et lag som ikke var bedre.

Les: Paul Pogba og Marcus Rashford nektet å gjøre noe som var til fordel for Ole Gunnar Solskjær

Etter kampen var Marcus Rashford var involvert i en bilulykke, som av engelsk presse ble omtalt som «forferdelig». For noen minuttter siden bryter Uniteds nummer 10 stillheten:

Manchester United har også uttalt seg om hendelsen:

  • Marcus har det fint, og ble ikke skadet. Det var en utilsiktet kollisjon etter trening da han forlot Burnley, sier en talsmann for klubben.
  • Ulykken skjedde etter at United-spillerne kom tilbake til Manchester og gikk av lagbussen på treningsanlegget Carrington.

Da Rashford skulle kjøre videre hjem, krasjet han.
Rashford innehaver av tre Rolls-Royce. Det var med en av disse at han krasjet. Luksusbilen har angivelig en verdi på 700.000 pund.

Politiet kom til, men ingen ambulanse. Ingen ble arrestert. Rolls-Roycen har fått knallhard medfart i venstre bakpart.

Kaptein og målscorer Bruno Fernandes kom til unnsetning på ulykkesstedet.

Verdt hver en krone. – Se hvor kul den er!