Men hva med Kylian Mbappe budet i fjor sommer, sier du sikkert, men realiteten er at Paris Saint-Germain aldri mottok et formelt bud fra Real Madrid. Kongens klubb har ikke hentet inn en Galácticos de kjøpe Eden Hazard fra Chelsea for 115 millioner euro 1.juli 2019. (Nå er verdien på den belgiske superstjernen 16 millioner euro i følge Transfermarkt)

Årets Champions League-vinner har bestemt seg hvor de skal bruke mesteparten av overgangsbudsjettet sitt denne sommeren. De øker nå budet på den ettertraktede midtbanespilleren Aurelién Tchouaméni fra Monaco.

Aurelién Tchouaméni og hans agent har kommet til en muntlig avtale med Real Madrid sist helg, før UCL-finalen. Hans prioritering har vært klar i flere uker, han vil til Madrid, til tross for interesse fra både Liverpool og PSG.

BEKREFTER KJØP: Tottenham rigger seg for Champions League

Real har forbedret budet sitt i dag på hele €80 millioner pluss tillegg ettersom PSG fortsatt presset på. Forhandlingene skrider frem, melder Romano.

Aurélien Tchouaméni vil bytte ut Monaco med Madrid.

Den 22 år gamle midtbanespilleren Aurélien Tchouaméni er fantastisk god, fra defensiv posisjon på midtbanen til Monaco har han de siste to sesongene bare blitt bedre og bedre.

Den norske Ligue 1-kommentatoren Per-Jarle Heggelund har sagt om Aurélien Tchouaméni:

– Han kan bli bedre enn Patrick Vieira. Det er ikke bare Kylian Mbappé som har strålt i fransk