Raheem Sterling

Manchester City manager Pep Guardiola har vært unormalt vag ovenfor Raheem Sterling om hva som skjer nå som klubben har kjøpt inn Erling Braut Haaland. – De har begge et rykk helt utenom det vanlige, begge har ekstremt målteft og mange eksperter mener det ikke er plass til dem begge.

Vi i Sporten.com mener det bør være mulig å ha to spor foran mål med et engelsk hurtigtog på det ene og et norsk hurtigtog på det andre.

The Times skriver at de ferske Champions League mestrene Real Madrid som lenge har tenkt det var umulig å lokke Raheem Sterling til dem øyner nå en mulighet. – Det er bare et år igjen av avtalen og det er litt vanskelig å bekrefte at alt kommer til å være som før Haaland kom til den blå delen av Manchester.

LES: Megatalentet Nuno Mendes har signert

Det er ventet at 27-åringen skal ha et møte med City-ledelsen etter landslagspausen og etter det vil han ta en avgjørelse på om han forlenger avtalen med de lyseblå, eller om han vil se på muligheten til å prøve seg andre steder. – Det blir ikke lett for Manchester City som vet at allerede neste år kan kongens klubb nok en gang stå imellom dem og Champions League trofeet.

Sterlings nåværende kontrakt med City går ut etter neste sesong.

City kan trolig ikke gi Sterling garantier som spilletid i angrepet og med Erling Braut Haaland på plass vil konkurransen om spilletid bli tøffere enn noensinne for 27-åringen. Selv om Gabriel Jesus skulle forlate klubben i sommer, så har manager Pep Guardiola likevel mange å velge mellom i angrepet. Det hevdes at spanjolen også er ivrig etter å gi unggutten Cole Palmer en sjanse i førstelaget kommende sesong

Samtidig skal spilleren ha personlige ambisjoner om å spille fast, vinne trofeer og være der oppe når priser som Balon d’Or skal deles ut i framtiden. Dette er grunnen til at Sterling vurderer det som aktuelt å bytte klubb i nær framtid. Uansett det er mye god drahjelp i interesse fra Real Madrid i de forestående forhandlingene.

LES: Inter Milan i møte – sjekker ut muligheten for den «umulige signeringen»