Fran Garcia

Fran Garcia har virkelig hatt godt av de tre årene han har spilt for Rayo Vallecano. – Etter å ha gått i gradene i Real Madrid med spill for andrelaget Real Madrid Castilla ble det meget tekniske og superraske venstrebacken først lånt ut og så solgt for til Rayo Vallecano.

En dårlig skjult hemmelighet! – En retur har ligget i kortene en god stund.

Prisen var bare 2 millioner euro da begge lag var usikre på om Fran Garcia fordi han var lav, kunne hevde seg helt i toppen. Smart nok la Real Madrid inn en tilbakekjøpsavtale som varte frem til denne sommeren.

Les: Nicolas Pepe sendes «hjem»

Fran Garcia som bare er 169 cm på sokkelesten ble sett på som i minste laget til å bli en viktig del av fremtiden til Real Madrid, men han kompenserer med å være supersterk og rask i føttene, såpass god har han vært borte fra Santiago Bernabéu at når han nå vender tilbake er det ikke tvil lenger. 23 åringen hører hjemme blant de aller beste!.

Les: Norwich presenterer allerede signering nummer tre

Vingen har vært en av de mest fremragende spillerne på Madrid-laget, og på Bernabéu nølte de ikke med å hente tilbake ungdomslagsspilleren.

Dette er den andre signeringen for Real Madrid etter kunngjøringen om ankomsten til Jude Bellingham. Florentino forbereder en oppfriskning av troppen og begge signeringene er et utvalg av innlemmelsene som hovedstadsklubben har forberedt.

Real Madrid opplyser at Garcia har signert en fireårig avtale.

Fran Garcia klarte å spille 122 kamper for Rayo Vallecano.

«Fran García tilhørte Real Madrids ungdomsakademi fra 2013, hvor han kom bare 14 år gammel, til 2020. Han spilte to sesonger med Castilla og debuterte for Real Madrids førstelag i 2018.