Nicolas Pepe

Da Nicolas Pepe sommeren 2019 ble kjøpt av Arsenal for 80 millioner euro var ekspertene enige om at det var et sjakktrekk som kom til å løfte klubben til nye høyder. – Et genialt kjøp!

Men, de skyhøye forventingene ble ikke infritt til tross for at klubben prøvde igjen og igjen. – Det ble 113 kamper med Arsenal og 27 mål og 21 målgivende. Alle hadde håpet på mer for høyrevingen som uten tvil at et ekstremt uforløst potensial.

Les: Norwich presenterer allerede signering nummer tre

Før siste sesong ble et sesonglangt lån med kjøpsopsjon organisert med Nice. – Men også i Ligue 1 ble det bare nesten! Åtte mål og en assist på 28.kamper.

Nå melder Nice at Pepe forlater klubben ved slutten av lånet, og dermed blir det en retur til Arsenal. Det blir trolig ikke nødvendig for Nicolas Pepe å pakke ut alle boksene etter ankomst Emirates Stadion. Arsenal som har kontrakt frem til sommeren 2024 vil ikke forlenge og heller gjøre sitt ytterste på et salg eller nytt utlån.

Les på Radiosporten: Henter inn kompiser som Jordi Alba, Sergio Busquets og Luis Suarez slik at Lionel Messi ikke skal bli ensom