Et godt stykke unna kollega Guardiola på utgiftssiden. (foto: liverpool, twitter)

Alexis Mac Allister har vært gjennom første photoshot iført Liverpool-drakta, nå jager Liverpool videre på prosjekt «ny midtbane som gir nye titler». To franske spillere har vært linket til gjengen på Anfield, nå er den ene halvveis inn porten hos Klopp.

Nice-spiller Kephren Thuram har ifølge Footballtransfers vært på radaren til Liverpool siden januar. Etter å ha tatt avskjed med Milner, Keita og Oxlade-Chamberlain, økes intensiteten i jakten på de rette midtbanebrikkene.

LES: Wrexham har sikret den ultraviktige signaturen til Premier League-veteran

Ifølge Footballtransfers har Liverpool gått videre til advanced talks, som nå skal ha gitt resultater. Det engelske mediet hevder ulike kilder bekrefter at Thuram og Liverpool nå er enige om personlige betingelser og har på plass en muntlig avtale.

Det pågår forhandlinger med Nice. Med Newcastle også bankende på døra for Thuram, er det forventet at Ligue 1-klubben skal sørge for å skvise mest mulig ut av Liverpool for kjøp av 22-åringen med fortsatt to sesonger igjen av kontrakten.

LES OGSÅ: Nicolas Pepe sendes «hjem»

Uansett, det går mot Liverpools andre signering. 24-årig argentinsk verdensmester og 22-årig fransk landslandslagsspiller (fikk debut i mai), dette tegner godt for Liverpool-supporterne.