Har det artig mens pengene jobber - og sender samtidig mer penger i ligakassa i England. (foto: Reynolds)

Den tidligere Manchester United-keeperen Ben Foster takket nei til Premier League-klubber, prosjektet til Ryan Reynolds kunne han ikke gå glipp av. Keeperen med 390 kamper i øverste divisjon angrer ikke et sekund på at han valgte National Leaugue i vinter. Med Foster mellom stengene kjempet Wrexham seg til et historisk opprykk til League Two – og plutselig var Foster mer i spotlighten enn noen gang tidligere på sin korttidskontrakt.

40-åringen sto i 8 ligakamper, der han også hadde en strafferedning som sikret førsteplassen.

LES: Avslo tilbud som oser av desperasjon

Etter dette har Ryan Reynolds og partner sørget for at Wrexham har vært i nyhetssyklusen stort sett hver uke. En feiring i USA og Las Vegas ble selvfølgelig dokumentert av media og Disney, i sommer har klubben skaffet seg mulighet til å teste seg på Tour i USA – med blant annet treningskamp mot Chelsea (!).

Og Foster som egentlig hadde gitt seg, men kastet seg inn i sluttspurten med enorm entusiasme?

Han forlenger med en sesong.

-Jeg besluttet før avslutningen på sesongen at jeg gjerne ville forlenge, for det føles ut som et hjem, sier Foster til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

Ultraviktig signering for League Two-klubben, nivået stiger betraktelig fra forrige sesong. Vi venter spent på neste tidligere Premier League-spiller som vil være med på reisen.