Ut og skaff meg en ny Mbappé!. (foto: real, twitter)

PSG og Kylian Mbappé lurte Real Madrid, skal vi tro La Liga-bossen. Den mest langdryge og rotete prosessen i manns minne endte med at PSG trykket på den siste knappen som overbeviste 23-åringen om ikke å benytte seg av muligheten til å spasere ut som free agent i juni. Ikke overraskende jobber Real nå på høygir for å redde seg inn etter at en done deal gikk i vasken.

Ifølge den italienske storavsisen La Gazzetta dello Sport, har Champions League-finalisten vendt blikket mot Serie A-mesteren. Festen hos AC Milan er ikke over etter at klubben tok det sterkt etterlengtede Scudetto, men suksessen kan også gi et snev av bismak når Paulo Maldini og gjengen skal inn i forhandlinger med nøkkelspillere på utgående kontrakter.

LES: Neste Real Madrid-spiller får «Sergio Ramos-behandling»

Spillerne har et Serie A-trofé med seg inn i forhandlingsrommet, der også de største klubbene hamrer på døra etter suksessen.

La Gazzetta dello Sport hevder AC Milan har en solid utfordring med Rafeal Leao. Den unge venstrevingen har stått for et stort kvalitetsløft sammen med Milan fra forrige sesong. 11 scoringer og 10 assists på 34 Serie A-kamper fra 22-åringen har vært et solid bidrag i tittel-sesongen. Most valuable player 2021/22-prisen i Serie A sier vel det meste.

Portugiseren har kontrakt til 2024, men ifølge den italienske avisen jobber Milan desperat for å få venstrevingen til å forlenge så kjapt som mulig. Ikke overraskende når Real Madrid nå har vendt seg mot Leao etter Mbappé-glippen.

Dette kan fort bli feige lag i kampen om Leao-signaturen.

LES: «Dropp Ronaldo»