Ronaldo i fryseboksen. (foto: united, twitter)

Det er tydelig en stund siden Jamie Carragher har fått adekvat mediedekning så nå skyter han mot bruken av en av veldig på lyspunkter i Manchester United.

I følge Daily Mail mener Liverpool-ikonet United burde droppe Ronaldo: «Jeg har alltid sagt at det ikke var et godt kjøp». Dette kommer rimelig kort tid etter ny manager på Old Trafford Erik ten Hag fortalte verden han vil satse på Cristiano Ronaldo neste sesong.

Tidligere Ajax manager Erik ten Hag har allerede vært og inspirert Manchestre United og selv om han inrømmer det er mye jobb som må gjøres er han imponert over forholdene og folkene. Det blir store endringer med mange nye spillere, men ikke Cristiano Ronaldo som blir!.

LES: Bundesligas neststørste toppscorer har signert til 2027

Jamie Carragher tror Ronaldo kan bli et problem neste sesong, og mener derfor United bør kvitte seg med portugiseren. Han sammenligner med da Jürgen Klopp tok over Liverpool og dumpet flere spillere. «Klopp kom til Liverpool, som nettopp hadde hentet spillere under Brendan Rodgers den sommeren. Jeg tror de hadde betalt 35 eller 40 millioner pund for Christian Benteke. Det var mye penger, og han var et dyrt kjøp, men Klopp sa bare: «Du må gå»

– Ved å ta en så stor og drastisk beslutning umiddelbart, får det alle til å sette seg opp og tenke: «Ok, denne karen tar jobben sin på alvor». Jeg er overbevist om at Ten Hag må gjøre det samme med Ronaldo, enten han har tillatelse til det eller ikke. Jeg har sagt gjennom hele sesongen at det ikke var et godt kjøp

Carragher har respekt for at Ronaldo er en fantastisk spiller, men synes likevel det er bedre for United å være uten stjernen neste sesong.

– Cristiano Ronaldo er en av de beste spillerne noensinne og jeg blir sett på som en av kritikerne hans. Ronaldo er en million ganger bedre enn jeg noen gang var. Jeg var selvfølgelig ikke god nok til å engang knyte skolissene hans, men samtidig sier jeg ikke dette for å være respektløst mot ham. Han er fantastisk, men han har aldri spilt i et så dårlig lag som dette, sier han og fortsetter:

– Han har spilt i noen av de beste lagene og han har hatt innstillingen til å være hovedpersonen ved å prøve å score mål og presse folk fremover. Jeg synes det er en positiv ting når du er i et godt lag, men det kan også være en negativ ting når du ikke spiller i et godt lag og jeg synes det har vært negativt denne sesongen. Manchester United kan ikke starte neste sesong med en sentral spiss som blir 38 år. Selv om han scorer, er det ikke det rette å gjøre for Manchester United.

Ronaldo kom tilbake før forrige sesong og sto for 24 mål og tre assists på 38 kamper. Han har kontrakt frem til sommeren 2023.

LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané