Jude Bellingham

Real Madrid fans har allerede kommet opp med et dusin hyllestsanger til Jude Bellingham. – Den engelske midtbanespilleren som forsatt bare er 20 år gammel har denne sommeren gått fra å være en av europas største talenter til å bli en mester.

En rekke fans og eksperter påpeker at med den målteften som Jude Bellingham har er det ikke behov for å styrke angrepet.

Les: Cristiano Ronaldo klarte ikke overtale David de Gea

Real Madrid ønsker å gjenforene Jude Bellingham med den tidligere Borussia Dortmund-spissen Youssoufa Moukoko hvis de ikke klarer å signere Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain. Defensa Central skriver også at med suksessen denne høsten har fått flere til å stille spørsmål om det er lurt å ta det ektreme økonomiske løftet som det innebærer å ha en spiller som Kylian Mbappe.

Real har lenge vært knyttet til en overgang for Mbappe. Men isen har siden tint mellom Mbappe og hans nåværende arbeidsgivere Paris Saint-Germain, og etter å ha scoret åtte mål på fem kamper etter at han kom tilbake til troppen, er det økende optimisme om at han tross alt kan forlenge oppholdet i den franske hovedstaden.

Med Erling Haaland låst og låst i Manchester City, og Real allerede har brukt €103 millioner på Bellingham, kan Real trenge å kaste nettet ytterligere for billigere alternativer for å arve Karim Benzemas nr. 9-posisjon.

Moukoko er perfekt
«Carlo Ancelotti liker Moukoko, en gammel venn av Bellingham, og han kunne passe Real Madrids prosjekt for en overkommelig pris,» rapporterer Defensa Centrals Elia Mena. «18-åringens vennskap med Bellingham, og Florentino Perezs med Han-Joachim Watzke, kan være nøkkelen.»

Perez og hans motspiller Watzke har gjort betydelige forretninger de siste sesongene, med Bellinghams overgang fra Dortmund foran Achraf Hakimis lån den andre veien i 2018. Reinier gjorde også en lignende overgang to år senere.

Et overgang kan være fornuftig for alle parter. Bellingham har blitt Reals viktigste målscoringstrussel denne sesongen til tross for at han er midtbanespiller, den tidligere Stoke-mannen Joselu som den eneste anerkjente sentrale spissen i førstelagstroppen.

Moukoko befinner seg i en merkelig posisjon i Dortmund, i mellomtiden: en full tysk landslagsspiller, men en som befinner seg bak Sebastien Haller og Niklas Fullkrug i prioriteringsrekkefølgen pp midtspissplassen på Signal Iduna Park.

Les på F7: Denne uken spaserer et av Uniteds megatalenter inn døra hos City