Trenger mer enn oppvarming på kampdag. (foto: arsenal, twitter)

Da Mikel Areta hentet inn David Raya på leie fra Brentford i sommer, sto Arsenal plutselig med to av Premier Leagues beste keepere. Mange tenkte nok at dette var et vågalt trekk av klubben, da Ramsdale ble belønnet med benken etter storspill i sesongens første kamper og måtte også se første Champions League-kamp fra benken, ristet mange på hodet. Arsenal vinner, men for Peter Schmeichel og andre er to-toppkeepere-spillet til Arsenal galskap.

Alan Shearer kalte det modig av Arteta, Arsenal-manager brukte selv tid på å forsvare Ramsdales benking med at klubben trenger to toppkeepere for å vinne titler.

LES: Har invitert tidligere Manchester United-stjerne til prøvespill, men er skeptisk

Ifølge Football-Insiders kilde er det alt annet enn harmonisk i keeperteamet.

Kilden hevder Aaron Ramsdale har gitt beskjed han ikke er villig til å være andrevalg etter Raya. Spanjolen spilte back-to-back clean sheets mot Everton og PSV Eindhoven.

Football-Insiders kilde hevder det prates om en potensiell exit på Ramsdale hvis han ikke er etablert som førstekeeper før overgangsvinudet i januar. Forrige sesong var den engelske landslagskeeperen i glimrende form, i mai signerte 25-åringen ny kontrakt med Arsenal.

LES OGSÅ: Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga

Schmeichel virker å ha rett, Arteta spiller et høyt spill mellom stengene.