Gerrard.

Steven Gerrard er nå godt etablert i Saudi-Arabia. Liverpool-ikonet tok sitt valg, tidligere Liverpool-stjerne Emile Heskey uttalte tørt at Stevie neppe lenger er kandidat til å ta over etter Jürgen Klopp. Uansett, den tidligere Aston Villa-manageren bygger et lag rundt Jordan Henderson, Wijnaldum, Moussa Dembele, Demerai Gray og Jack Hendry. Nå har klubben invitert en tidligere stjernespiller hos United for å overbevise Gerrard.

Jesse Lingard har de siste årene vært en adskillig bedre forretningsmann enn fotballspiller. Den tidligere juvelen til Manchester United har spilt seg til «gråstein» på markedet, fortsatt uten klubb etter at han hadde «tappet» klubbkassa til Nottingham Forest for over 100 millioner kroner for 2 scoringer og 2 assists på 20 kamper.

LES: Cristiano Ronaldo klarte ikke overtale David de Gea

Den siste måneden har 30-åringen trent med West Ham, der David Moyes offentlig har rost sin tidligere spiller (på utleie fra Man United) for at han har trent seg i god form og kan få muligheten i West Ham-drakta.

Nå har hverdagen kommet til Moyes, og manageren har mer enn nok med å fokusere på å fortsette den gode sesongstarten klubben har fått – uten Lingard.

På fredag meldte Gerrards klubb at Lingard har fått muligheten til å trene med klubben en måneds tid med potensiell kontrakt. Gerrard er tydeligvis ikke overbevist over hva Lingard kan levere etter et sportslig svalestup de siste sesongene. Her skal det bevises.

LES OGSÅ: Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga