Trenger Matip med videre. (foto: liverpool, twitter)

Det har vært en hektisk sommer i Liverpool-leiren. En haug med spillere forsvant fra Anfield, noen som del av planen, andre ikke. Joel Matip sto ifølge Football-insider på salgslista til Liverpool, men ble værende og har gjort jobben fra start i tre Premier League-kamper så langt i sesongen (dekket opp for Van Dijk ute med karantene). Nå har veteranen overbevist Klopp han fortsatt har en rolle på Anfield.

Den kamerunske veteranen er fjerdevalg i midtforsvaret og har passert 32 med kontraktsutløp neste sommer, det meste taler for at Liverpool skal takke Matip for innsatsen og sende ham videre. Matip bærer erfaringen og Liverpool-DNA’et etter snart åtte år i klubben. Ifølge Football-Insiders kilder styrer Liverpool mot en overraskende forlengelse med Matip.

LES: Har invitert tidligere Manchester United-stjerne til prøvespill, men er skeptisk

Liverpool har ifølge kilden startet innledende samtaler med Matips representanter om en potensiell forlengelse. Med en 100 000 punds ukelønn tipper vi det snakkes om et lønnskutt. Da gjenstår det å se om 32-åringen er villig til å ta kutt for å fortsette som fjerdefiolin.

LES OGSÅ: Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga