Maestro klarer seg aldeles bra uten Havertz i troppen. (foto: real, twitter)

I sommer ble Kai Havertz først avbildet iført Arsenal-drakt, så kom bekreftelsen på at han var solgt av Chelsea. En gedigen tabbe av markedsavdelingen til Arsenal, men beskrivende på hvor raskt hele prosessen spant av gårde. Real Madrid var ifølge spanske AS med nesten helt inn i kampen om tyskerens signatur, men skal ha nektet å betale 70 millioner euro for spilleren. Nå pustes det lettet ut i Madrid.

Vi mener Havertz fortsatt kan reise seg og ble en integrert del av Arsenals angrepsmaskin, men Liverpool-legenden Graeme Souness er ikke like optimistisk.

LES: Har forhandlet seg til en lite avskrekkende utkjøpsklausul

-De la ut 65 millioner pund for Kai Havertz. Du bruker vel ikke dette beløpet på hva han har vist hos Chelsea de tre siste sesongene? Hvor mange kamper har han spilt og hvor mange mål har han scoret? Havertz har 19 Premier League-mål på tre sesonger med Chelsea. Hvorfor har de brukt så mye penger for en spiller som har så få scoringer hos Chelsea?, fyrer pundit Souness til Daily Mail.

Souness tar selv jobben med å svare og dra konklusjonen.

-De håper Mikel Arteta kan få så mye, mye mer ut av ham enn Frank Lampard, Tuchel og Potter noen gang gjorde. Lykke til med den, Mikel, sier Souness.

LES OGSÅ: Football-Insider: Aksepterer ikke situasjonen hos Arsenal

I Madrid klappes det på skulderen for at de ikke lot seg lure til å betale 70 millioner euro for tyskeren.