Gareth Ainsworth #WildThing

Denne sesongen skulle det skje. – Den tradisjonsrike klubben Queens Park Rangers skulle opp og spise kirsebær med det store gutta igjen. – Slik gikk det definitivt ikke QPR fyker nedover Championship-tabellen og er nå nede på 18.plass.

I dag ble det klart at en gammel klubblegende Gareth Ainsworth skal stoppe poengtapet. Han gjorde 151 kamper for Queens Park Rangers som spiller mellom 2003-2010 og har tydeligvis ettersom de ferske bildene startet å tikke inn ikke endret frisyre siden 80-tallet og sin fasinasjon for Pat Sharp.

Les: Først arbeidstillatelse så kan Leeds reddes

Nå er 49-åringen som har vært hovedtrener for Wycombe Wanderers siden 2012 klar. Han begynte sin trenerkarriere der som spillende trener og senere en rendyrket rolle som hovedtrener.

Ainsworth har styrt Wycombe i over 500 kamper og løftet laget til mesterskapet da de beseiret Oxford i play-off-finalen på Wembley i 2020. Nå er det klart at Ainsworth kommer tilbake til QPR og tar over som hovedtrener etter at Neil Critchley ble sparket.

– Jeg elsket tiden min her som spiller og forhåpentligvis kan jeg elske tiden min som manager her. Jeg ønsker å få Loftus Road til å rocke igjen og jeg håper supporterne vil støtte meg og laget, sier han til QPR sin hjemmeside.

Les: Andreas Vindheim er tilbake i Eliteserien

Ainsworth har signert en tre og et halvt års avtale med QPR.