Adrien Rabiot

I sommer var det forhandlinger om en forgang for Adrien Rabiot fra Juventus til Manchester United. – Alle var enige, men så kom mor og agent Veronique Rabiot inn fra venstre med et vanvittig lønnskrav. Det skremte Manchester United som trakk seg i tolvte time.

Nå skjer det igjen, men denne gangen, på grunn av svært gode prestasjoner i VM og en strålende høst for Juventus er faktisk Adrien Rabiot sin mor i en bedre forhandlingssituasjon enn i sommer. – Ikke bare har flere klubber meldt seg på, som Barcelona og Atletico Madrid er også villige til å se igjennom fingrene med alt trøbbelet som vi vet følger med den franske midtbanespilleren.

I sommer etter at Adrien Rabiot ikke ble manager Erik ten Hag sitt problem pustet Manchester United fansen lettet ut. Nå blir det en ny runde som fansen ikke kommer til å sette pris på.

Les: Toppscorer styrer unna tilbud fra Premier League

Daily Mail skriver at Rabiot, som dro til Juventus sommeren 2019 etter å ha vært ti år i Paris Saint-Germain, er svært oppsatt på å spille i Premier League. Det skal ha vært en drøm som Rabiot har hatt siden han som liten gutt var på Manchester City sitt akademi i en sesong.

Les på Popidol: Lionel Messi setter verdensrekord i «likes»

Adrien Rabiot er på utgående kontrakt.

Juventus har gjennomført samtaler om en forlengelse, men de sluttet brått da klubben rett før VM havnet i svært alvorlige juridiske problemer. – Hele styret har trukket seg og klubbens handlingsrom er kraftig innsnevret.