Ivan Toney

Vi vet ikke helt hvordan vi skal forholde oss til Ivan Toney om dagen. Til tider fotballgenial på gressmatta med 10 Premier League-scoringer på 14 kamper, utenfor gressmatta en helt annen historie. Nå har det dukket opp 30 nye saker for «betting-entusiasten».

Det er egentlig en trist sak, der Brentfords viktigste angrepsressurs fikk beskjed fra det engelske fotballforbundet (FA) før VM at de har tiltalt ham for 232 brudd på betting-reglene.

LES: Prøver seg på Adrien Rabiot igjen

Etterforskningen har pågått en måneds tid, på tirsdag kom det nok en melding fra FA: Anklage om ytterligere 30 brudd på betting-reglene. Dette skal ha skjedd mellom mars 2017 og februar 2019.

Det er fortsatt ikke kjent om dette får spillemessige konsekvenser, Brentford har valgt å bekrefte at siktelsene er gjort kjent for klubben, men uten å kommentere. Toney har frem til begynnelsen av januar å komme med sitt svar.

Thomas Frank har sanket 19 poeng på 15 seriekamper og har en solid start på sesongen. Det er likevel ikke noe tvil om at manageren er avhengig av at Ivan Toney fysisk og mentalt er til stede mot Tottenham på Boxing Day, så West Ham, så mot Liverpool, 2. januar.