Ferdig hos den spanske storklubben.

Isco har knapt slått røtter tilbake i Andalusia, men etter bare 19 opptredener er det nå klart at han forlater Sevilla.

Den tidligere Real Madrid-spilleren forlot Real Madrid gratis på fri og ble overtalt av tidligere manager Julen Lopetegui om å komme til Sevilla. Når den baskiske manageren dro, har lykken snudd drastisk for Isco.

SISTE: Storklubb ønsker VMs beste keeper!

Etter en krangel med Jorge Sampaoli og sportsdirektør Monchi foran resten av troppen om at han ikke hadde noen plass i førstelaget.

Navnet på Ramon Rodriguez Verdejo eller «Monchi» er kanskje ikke så kjent for alle. Men dette er mannen som har vært den viktigste brikken i Sevillas suksess de siste årene, og Monchi viser nok en gang hvem som er den virkelige sjefen.

Julen Lopetegui har fortsatt troen på Isco.

Etter krangelen har det utviklet seg raskt. Flere pålitelige kilder rapporterer at kontrakten hans, som skulle vare til 2024, vil bli sagt opp med umiddelbar virkning.

30-åringen spilte 19 kamper totalt, scoret én gang og hadde tre assists. Han har nå blitt sterkt til enda en gjenforening med Lopetegui. Denne gangen i Premier League og Wolves.

Oppholdet i Sevilla får dermed en skuffende avslutning. Overgangen som skulle gi Isco nok spilletid til å finne tilbake formen, etter flere sesonger på benken i Real Madrid.