Fotballens zorro. (foto: napoli, twitter)

Før VM-sluttspillet tok over fokuset var det spesielt én spiller som tok mye av oppmerksomheten på ryktebørsen. Victor Osimhen skal ha takket nei til flere fremstøt fra Premier League-klubber, Napoli har parallelt sørget for å øke forventningene til salgspris når den dag kommer. 23-åringen har selv et mål som må oppfylles før han tillater seg å bli rastløs.

Linken til Manchester United har vært sterk i høst, da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å tvinge frem en brå exit, sto de røde djevlene i tillegg med en verdensklassespiller i manko.

LES: Barcelona ønsker seg United-spiller som kun har kontrakt til sommeren

Vinterens overgangsmarked smelles i gang etter nyttårsfyrverkeriet, det blir mildt sagt spennende å se hva Erik ten Hag og gjengen foretar seg med tanke på spissposisjonen. Victor Oshimen har scoret seg inn på ønskelista til Premier League-giganten (9 mål på 11 Serie A-kamper), men må smøre seg med tålmodighet. I vinter akter den nigerianske landslagsspilleren ikke å flytte på seg.

-Fremtiden er nå. Vi skal forsøke å vinne noe stort i Italia. Det er vanskelig å forestille seg noe bedre enn Napoli som er en av de beste klubbene i Italia. Akkurat nå er jeg kun fokusert på denne sesongen, for vi har ikke oppnådd noe ennå, begynner Osimhen til Il Mattino.

Men det er en åpning når 23-åringen når målet.

LES OGSÅ: Dumper Coutinho!

-Vi skal vinne noe, så får vi se hva som skjer, kommer det fra en av sesongens hotteste spisser i Europa.

Med åtte poengs forsprang i Serie A og som en av favorittene i Champions League, kan det virke som Osimhen når målet allerede denne sesongen, men i januar slipper klubbene å ringe.