Aaron Wan-Bissaka

Det blir store endringer på Old Trafford denne sommeren. – Det går ikke en eneste dag uten at engelsk presse har liste over hvem som forlater Manchester United og hvem som kommer.

Manchester Evening News melder i dag at Manchester United skal ha tilbudt Aaron Wan-Bissaka til i hvert fall én klubb. Som resten av Manchester United har 24-åringen har nettopp lagt bak seg en skuffende sesong.

Wan-Bissaka ble hentet fra Crystal Palace for hele 45 millioner pund i 2019. I løpet av tre sesonger i United har han spilt 126 kamper for rødtrøyene. – Det er ikke meldt noe om hva slags pris som er satt på forsvarsspilleren, men Transfermarkt estimerer verdien til å være omtrent 25 millioner pund.

Kan ta innersvingen på Liverpool

Les: Hvis Lewandowski drar vil Arsenal og United få problemer med spiss-mål i verdensklasse

Det er heller ikke bekreftet klubb som Manchester United skal ha kontaktet, men ryktene går på at Benfica stjerne Darwin Nunez som helst ønsker seg Liverpool, likevel kan ende opp på Old Trafford, etter at Benfica får både cash og en svært bra forsvarer i bytte. Prislappen på en milliard som Benfica har satt på Darwin Nunez fikk Liverpool til å stoppe opp og tid for Manchester United til å komme med et fristende tilbud.

Aaron Wan-Bissaka har avtale frem til sommeren 2024.

Manchester United skal også ha forsvarsspilleren Brandon Williams så salgsblokka, som har vært på lån hos Norwich denne sesongen.

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona