I opptreningen etter han var frisk etter fjorårets EM-turnering med innsperret hjertestarter har Danmarks største stjerne Christian Eriksen hos Ajax for få fart på føttene igjen. – Dette var før han signerte en korttidskontrakt med den nye Premier League klubben Brentford og mens Manchester United sin nyansatte manager Erik ten Hag fortsatt var i Ajax.

Det var i januar at Christian Eriksen signerte en korttidskontrakt med Brentford. Dansken var da blitt frisk etter å ha fått hjertestans i fjorårets EM-turnering, og fikk dermed sjansen til å spille fotball igjen da Inter Milan på grunn av regler i Serie A måtte bryte kontrakten med ham. – Eriksens gamle sjef i Inter Milan, Antonio Conte er manager i Tottenham som er klubben Eriksen for alvor oppnådde stjernestatus.

Les: Hvis Lewandowski drar vil Arsenal og United få problemer med spiss-mål i verdensklasse

Frem til dagens artikkel i The Mirror har det stått mellom en overgang til Tottenham, eller en forlengelse med Brentford, hvor han har det veldig bra under landsmann Thomas Frank sin ledelse.

30-åringen har vært i god form siden den gang og ble raskt en nøkkelspiller i Brentford i løpet av vårsesongen. Totalt ble det ett mål og fire målgivende pasninger på elleve kamper i Premier League for Eriksen, som nå har en utløpende kontrakt.

Tidligere har Brentford-trener Thomas Frank vært åpen om at han ønsket å forlenge kontrakten og beholde midtbanespilleren, som ennå ikke har tatt noen avgjørelse om fremtiden.

Overraskende nok har Manchester United kastet seg inn i kampen om Christian Eriksen.

Erik ten Hag har behov for å styrke midtbanen og Eriksen er aktuell. Eriksen trente med Ajax for å bygge opp fysikken før han signerte for Brentford, og etter det opplyste skal ten Hag da ha blitt imponert over det han så fra 30-åringen på nært hold. – Everton er også i jakten på Eriksen

– Jeg vet ikke hvordan fremtiden ser ut. Jeg skal ta en avgjørelse fra et sportslig perspektiv, men det vil også være et familieperspektiv i avgjørelsen om hvor jeg skal dra, sa Eriksen om sin fremtid til BBC Sport nylig.

En avgjørelse skal tas etter landslagspausen, Danmark vant overraskende 2 – 1 over Frankrike i den første kampen i Nations League. – I morgen møter de Østerrike.

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

Erik ten Hag også å rekruttere midtbanespiller Frenkie de Jong fra Barcelona.