"Tiden har kommet" for The Glazers

Før sesongåpningen i Premier League gjennomførte United-supportere nok en demonstrasjon mot klubbeierne foran Old Trafford – og det var før 1-2 tapet mot badebyen Brighton. Nå går en tidligere klubbdirektør og forteller om planen om å sende Glazer-familien ut av klubben.

The Glazers er alt annet enn populære i Manchester. Nå rykker Micheal Knighton ut og forteller om at han planlegger et «hostile takeover» av klubben. 70-åringen var direktør hos United før Alex Ferguson fikk grå hår og adelstittel, på 1980-tallet skal Knighton ha kjempet for å ta over klubben.

LES: United-spillere lei Ronaldo

Det er derfor ikke en «fersking» som nå legger ut et intervju på youtube der han forteller om planen om å «redde» United-supporterne fra The Glazers.

– Vi er en klubb i krise og alle vet hvorfor. Vi har et udugelig og ubrukelig lederskap som vet svært lite om fotball. Min intensjon er å presentere et legitimt, potent og kommersielt bud til eierne og si: Dere har kjørt av veien, tiden er kommet for å gå, sier Knighton i intervjuet.

Og legger til at de gjør fremskritt i prosessen, fortsetter å prate med nøkkelpersoner, har det finansielle på plass og jobber med budet.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Okay, dette var ord. Glazer-familien har ikke vist noen tegn til at de lar seg presse til å selge, på tross av sterke protester og stadion-stormingen i 2021. Etter det flaue 1-2 tapet mot Brighton kunne ikke Gary Neville styre seg lenger:

«Tiden har kommet for at Glazer-familien selger klubben. Det er nå.»

LES: Alexis Sanchez klar for å skape trøbbel for Sergio Ramos og gjengen